Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині знову відбудеться велопроща — зі Стрия у село Кохавино

9 вересня 2006 року знову відбудеться велосипедна проща зі Стрия у село Кохавино, організатором якої виступає канцелярія Стрийської єпархії УГКЦ, — про це повідомляє прес-секретаріат Глави УГКЦ з посиланням на прес-секретаря Стрийської єпархії УГКЦ о. Павла Худа.
Прочани подолають 35 км на шляху до монастиря Отців Редемптористів у Кохавино Жидачівського району на Львівщині, де знаходиться Чудотворна ікона Кохавинської Матері Божої.
Проща розпочнеться молитвою біля Кафедрального храму Успіння Пресвятої Богородиці м. Стрия. Відтак маршрут проляже через села Слобідка, Верчани, Піщани, Хомовичі і Стригунці Стрийського району. У Жидачівському районі прочани проїдуть через села Покрівці та Гніздичів.
Учасники велосипедної прощі зможуть приступити до Таїнств Сповіді і запричащатися під час Божественної Літургії, яка служитиметься в монастирському храмі с. Кохавино.
Нагадаємо, що 17 червня 2006 року вже відбулася велосипедна проща зі Стрия до Чудотворної ікони Матері Божої в с. Воля Довголуцька Стрийського району.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ