Слухай онлайн
Економіка

На Львівщині зросли ціни на яловичину та свинину, зменшились – на м’ясо птиці

З початку квітня на продовольчих ринках спостерігалось підвищення середніх цін на м’ясо яловичини – на 0,6%, свинини – на 1,6%, сир кисломолочний - на 2,0% та яблука – на 3,6%. Зниження середніх цін зафіксовано на м'ясо птиці - на 2,7%, молоко – на 9,6%, яйця - на 8,2%, моркву - на 2,9%, буряк - на 3,7% та на цибулю - на 10,8%.
На підприємствах торгівлі за період з 2 по 10 квітня зафіксовано підвищення середніх цін на макаронні вироби - на 1,6%, ковбасу варену - на 0,2%, цукор-пісок - на 3,9%, олію – на 0,4%. Зниження середніх цін зафіксовано на рис - на 0,2% та на яйця - з 7,57 до 6,85грн/дес., або на 9,5%.
Ситуація на ринку хліба та борошна з початку квітня характеризується стабільністю. Про це «Гал-info» повідомили у прес-службі Державної інспекції з контролю за цінами у Львівській області.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ
Загрузка...