Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На Львівщині зросли ціни на яйця, м'ясо птиці, овочеву продукцію, а знизилися – на сметану та домашній сир

Моніторинг цін на основні споживчі товари на продовольчих ринках області засвідчує про підвищення роздрібних цін на такі групи товарів як сало на 0,3%, яйця – на 25,8%, борошно в/ґ, крупу гречану та макаронні вироби в межах від 1,1 – 1,6%, масло – 1,3% та овочеву продукцію в межах від 10,8 до 16,9%. При цьому спостерігалось зниження середніх роздрібних цін на м'ясо свинини на 1%, сметана, сир домашній – від 0,6 до 1,5%, цибулю – на 8,2%, яблука – на 7,8%.

На підприємствах торгівлі підвищення роздрібних цін відбулось на м'ясо птиці на 5,7%, хліб в межах від 1,1 до 2,9%, борошно в/г – на 4,3%, крупа гречана – на 5,4%, масло, сир домашній – в межах від 1,7 до 4,9% та яйця – на 4,5%. Зниження середніх роздрібних спостерігалось на рис та цукор-пісок в межах від 1,2 до 1,7%. Про це повідомляє Державна інспекція України з контролю за цінами у Львівській області.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ