Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщину незаконно намагалися ввезти ноутбуки на 400 тис. грн.

Працівники Львівської митниці зафіксували кілька порушень митних правил на майже 400 тис грн.
фото - пресслужба Львівської митниці

Про це інформує пресслужба Львівської митниці.

Так, сьогодні зранку, 23 листопада, в пункт пропуску "Шегині - Медика" із Республіки Польщі прибув мікроавтобус "Volkswagen Transporter"  під керуванням 28 – річного  мешканця Львівщини. Для проходження митного контролю він обрав смугу руху "зелений коридор" і заявив про відсутність товарів, які підлягають декларуванню та оподаткуванню митними платежами.

Під час усного опитування чоловік також переконував митників, що перевозить лише особисті речі. Однак працівники митниці спільно з прикордонниками оглянули транспортний засіб і в багажному відділенні, окрім вказаного, виявили 11 нових ноутбуків орієнтовною вартістю понад 200 тис. гривень. 

В іншому випадку працівники ВМО "Малехів" митного поста "Львів-Північний" зафіксували правопорушення стосовно одного з підприємств Львова. Раніше це підприємство ввезло п’ять ноутбуків Apple MacBook Pro в режимі тимчасового ввезення, однак у визначений термін їх не було заявлено до митного режиму реекспорт, не поміщено в інший митний режим та не подано заяву щодо продовження строку тимчасового ввезення.

За цими фактами складено протоколи за ч. 4 ст. 481 та ст. 471 МКУ. Справи скерують до суду.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ