Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На Львівщину прибуває медична допомога з Відня в розмірі близько 60 тисяч євро

Результатом відвідин голови Львівської облдержадміністрації Петра Олійника австрійського колеги лікаря Миколи Корпана, що свого часу лікував Президента України Віктора Ющенка, стала значна медична допомога лікувальним закладам Львівщини з австрійської сторони приблизною вартістю в 60 тисяч євро. Про це Петро Олійник розповів у коментарі «Гал-info».

  «До Львова потягом прибуває гуманітарна медична допомога з Відня, це переважно перев’язочні матеріали, медична апаратура, яка так потрібна медичним закладам Львівщини», — зазначив Петро Олійник.
 За його словами, зазвичай медичну допомогу отримує столиця, а Львівщина та інші області медикаментів так і не можуть дочекатися, тому зустрівшись із депутатами австрійського парламенту та переговоривши з лікарем віденської клініки “Рудольфінерхауз” Миколою Корпаном, голова ОДА планує забезпечити доставку австрійських медикаментів в обласне управління охорони здоров’я.
 Як зазначив Петро Олійник: «Обласне управління охорони здоров’я більше знає про потреби медичних закладів області і займеться розподілом медичної допомоги із Автрії».
 Нагадаємо, що Петро Олійник в час своєї відпустки переніс операцію (діагноз —  стеноз ниркової артерії) в австрійській клініці “Рудольфінерхауз” і пройшов реабілітацію у санаторії Верховної Ради у Криму.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ