Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На „Львівсільмаші” „переоцінять” відчужене майно

27 лютого Господарський суд Львова прийняв рішення про проведення експертної оцінки  майна ВАТ „Львівсільмаш”. Таке рішення зумовлене підписанням документів про відчуження майна інвестору. Про це під час прес-конференції повідомив начальник головного управління промисловості та розвитку інфраструктури ЛОДА Ростислав Сорока.
За його словами, на користь інвестора ВАТ „МАК” мають відвести майно на суму інвестицій, які він вклав у підприємство, а оцінка майна має внести ясність, чи відповідають розміри відчуженого майна сумі, яку він вклав. Він також додав, що може виявитися так, що вартість майна є значно вищою. При цьому Ростислав Сорока додав, що „Сільмаш” володіє лише майном, а земля, на якому він знаходиться, є у власності громади Львова. Після відчуження майна ВАТ „МАК” може лише стати її орендарем.
Ростислав Сорока також розповів, що після звільнення керуючого санацією Олега Кобельника було анульовано рішення, підписані ним, в тому числі і призупинено дію документа, який відчужував майно.
Скільки триватиме експертиза і хто її проводитиме - наразі невідомо.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ