Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На «Львівсільмаші» знов катастрофічна ситуація

ВАТ «Завод «Львівсільмаш» досі працює без печатки, оскільки колишній керуючий санацією Олег Кобельник не передав новому керівництву жодних атрибутів управління підприємством. «На заводі катастрофічна ситуація. Ми не можемо ані відвантажити продукцію, ані забезпечити дитячий садочок харчами, ані сплатити податки», – сказав «Гал-info» в.о. керівника підприємства Петро Онищак. За його словами, склалася патова ситуація, адже звернення до правоохоронних органів результатів не дали, а для того, щоб виготовити нову печатку потрібно подати в Дозвільну систему МВС оригінали установчих документів, яких сьогоднішня адміністрація «Львівсільмашу» просто не має.
За рішенням правління в кабінеті Олега Кобельника було проведено інвентаризацію, але печатки та інших документів там виявлено не було. На підставі цього акта Петро Онищак планує вкотре звернутися до правоохоронних органів.
Окрім цього, правління підприємства ухвалило рішення відкликати всі доручення на представлення інтересів підприємства, виданих Олегом Кобельником, а також звернулося до організацій, які мають договори з ВАТ «Завод «Львівсільмаш», з проханням з’явитися на підприємство для з’ясування всіх обставин.
«Таке рішення було зумовлено тим, що фактично ми наразі не знаємо, з ким були заключні договори і кому було видано доручення, а можливо їх ще й продовжують видавати. До прикладу, 7 червня 2006 року фірма «Юкон», до якої належить пан Кобельник, отримала за надання юридичних послуг 96 тисяч грн, а приватний адвокат Іваночко – 100 тисяч грн. причому нам невідомо, які ж юридичні послуги нам надавали», – сказав «Гал-info» Петро Онищак.
Нагадаємо, 15 червня на засіданні Спостережної ради в.о. керівника підприємства було призначено Петра Онищака. 19 червня він приступив до виконання своїх обов’язків, проте колишній керівник підприємства Олег Кобельник атрибутів юридичної особи новій адміністрації заводу не передав.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ