Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Львівській залізниці два трупи: 23-річна дівчина та 16-річний хлопець

До чергової частини лінійного відділу на станції Мукачево надійшлоо повідомлення від чергової по станції про те, що машиніст вантажного поїзда № 5203 повідомив, що на перегоні Воловець - Скотарськ помітив смертельно травмовану особу. Повідомив підрозділ зв’язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці.

На місці події правоохоронці встановли особу загиблої  жінки . Це була  23-річна мешканка м. Черкаси. Труп доправлено в морг Воловецької центральної районної лікарні. Працівники транспортної міліції з’ясували, що жінка є у розшуку як безвісти зникла.

Інший смертельний випадок. До чергової частини міліції лінійного відділу станції Сарни чергова станції Милячі телефоном повідомила про те,що машиніст приміського дизель-поїзду № 6327 сполученням Удрицьк - Здолбунів на перегоні Удрицьк - Мілячі виявив на колії тіло людини без ознак життя.

Правоохоронці встановили особу загиблого, ним виявився 16-річний мешканець Рівненської області, якого було травмовано локомотивом пасажирського потяга №48 сполученням Львів - С.Петербург. Труп неповнолітнього доправлено в морг Дубровицької центральної районної лікарні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ