Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

На Львівській залізниці працівників вакцинували від грипу

Уже 12 років поспіль на Львівській залізниці вакцинують працівників від сезонних вірусів грипу. Цьогоріч щеплення зробили 9,5 тисяч працівників магістралі, а це – наймасштабніша вакцинаційна кампанія серед усіх залізниць України, повідомили в прес-центрі ДТГО «Львівська залізниця».

Щеплення проводили сертифікованою французькою вакциною, якої залізниця закупила на загальну суму 720 тисяч гривень.

На Львівській залізниці уже давно переконалися, що вакцинаційна кампанія має неабиякий позитивний ефект, адже у минулому та позаминулому році жоден з вакцинованих працівників не хворів на грип, а застуди такі залізничники переносили легко, без ускладнень. Для залізниці ж такі дії – це спосіб заощадити кошти, які потрібно було б витратити на виплату лікарняних працівникам, а також метод збереження продуктивності роботи кожного залізничника.

Вакцинацію завершили вчасно, адже за прогнозами вчених піку захворюваності на грип цієї зими слід очікувати у грудні-січні, відтак у вакцинованих людей уже встигнуть виробитися потрібні для захисту антитіла.

Насамперед щеплення провели для тих залізничників, які найбільше контактують з великими групами людей – квиткові касири, провідники, станційні працівники, залізничні медики. На магістралі сподіваються, що і цього року грип омине підприємство і усі залізничники будуть здоровими.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ