Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівській залізниці розпочинаються колійні роботи

На Львівській магістралі закінчили підготовку до сезонних робіт у колійному господарстві. На огляд колійних станцій, який відбувся на базі Тернопільської дирекції перевезень, залізничники представили понад 30 спеціалізованих машин, -- повідомляє прес-центр ДТГО «Львівська залізниця».
Оглядаючи підготовлені до сезону машини, заступник Генерального директора Укрзалізниці Микола Снітко зазначив, що усі залізничники України надзвичайно відповідально ставляться до робіт на колії, але, на жаль, усі зіштовхуються з однаковими проблемами. Серед таких каменів спотикання, зокрема, і неякісне проведення ремонту колійної техніки деякими заводами, намагання подекуди не продовжити життя машини, а лише «замалювати» проблему яскравою фарбою.
Загалом на Львівській магістралі провели подібні огляди на п’яти базах: у Рівному, Львові, Ужгороді, Івано-Франківську та Тернополі. Оглядаючи техніку, заступник начальника залізниці з колійного господарства Володимир Харлан звернув увагу присутніх на те, що до роботи на колії готові стати і найновіші зразки європейської техніки, і «досвідчені» та випробувані десятиліттями вітчизняні машини.
Не втратили свого шансу оглянути техніку й студенти-колійники Львівського технікуму залізничного транспорту, екскурсію для яких провів заступник начальника Львівської залізниці з кадрових та соціальних питань Володимир Чернега.
Особливої уваги заслуговує й представлений до огляду санітарно-побутовий поїзд, який вже став невід’ємною частиною колійного комплексу Львівської залізниці. Напередодні початку нового сезону робіт майстри-колійники впевнено говорять, що матимуть можливість добре відпочити, пообідати, зігрітися чи висушити одяг, адже у санітарно-побутовому потязі для цього є все необхідне.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ