Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На Львівській залізниці шукають викрадачів металу

З 26 липня по 7 серпня 2006 року на Львівській залізниці проходив другий етап операції «Метал», яка спрямована на виялення фактів, пов’язаних з розкраданням залізничного металу, — про це «Гал-info» повідомив помічник начальника лінійного відділу на станції «Львів» по зв’язках з громадськістю та ЗМІ, старший лейтинант міліції Олександр Козаков. За його словами, перший етап операції проходив з 10 по 20 липня, і його результатами є: 12 кримінальних справ, 8 адмінпротоколів; сума збитків становить близько 9 тисяч гривень.
«Під час проведення другого етапу операції станом на сьогодні подано 9 матеріалів на порушення кримінальних справ та 7 адмінпротоколів. Загальна сума збитків становить близько 30 тисяч гривень», — розповів Олександр Козаков.
За його словами, дуже часто розкрадають залізничний метал, що може призвести до того, що колись поїзд може зійти з рейок. Викрадений метал продають за зниженою ціною, зокрема, 40 коп. за 1 кг металу, а покупці краденого металу уже перепродують його за вигідною ціною.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ