Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівській залізниці відбулись практичні навчання

Нещодавно з ініціативи АТ ʺУкрзалізницяʺ на базі Львівської магістралі відбулася галузева семінар-нарада на тему ʺВпровадження нових технологій ведення відновних робіт на залізничному транспорті Україниʺ. Про це Гал-інфо повідомили у прес-центрі Львівської залізниці.
На Львівській залізниці відбулись практичні навчання

Під час наради керівництво Департаменту безпеки руху АТ ʺУкрзалізницяʺ та регіональної філії ʺЛьвівська залізницяʺ, а також представники апаратів безпеки руху всіх регіональних філій АТ ʺУкрзалізницяʺ підбили підсумки роботи відновних підрозділів за 8 місяців 2019 року, проаналізували обсяги та якість проведення робіт, стан утримання технічних засобів відновних поїздів тощо.

Важливу увагу під час наради залізничники приділили обміну інформацією та практичним досвідом щодо запровадження нових технологій і пристроїв. Зокрема Львівська залізниця представила колегам підйомник (на базі платформи з ГТУ) з поворотним механізмом для одночасного підіймання та виведення з перегону вагона зі зламаною або заклиненою віссю, пристрій для безпечного транспортування кранів ЕДК-500, ЕДК-300 до місця робіт без застосування підстрілової платформи, модернізовані вантажозахоплювальні засоби, а також колісно-роликовий пристрій ʺДублер-1ʺ, призначений для виведення з перегону залізничного рухомого складу, в якого на шляху прямування виникли несправності колісних пар.

У рамках наради відбулися практичні навчання. На випробувальному полігоні станції Скнилів свою майстерність та навички продемонстрували фахівці відновних поїздів зі Львова, Самбора та Мукачевого. Підбиваючи підсумки семінару-наради, керівництво Департаменту безпеки руху та колеги з інших залізниць високо оцінили рівень підготовки фахівців і техніки відновних підрозділів Львівської магістралі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ