Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівській залізниці за ходіння по коліях оштрафували 6,5 тис. осіб

У 2010 році на Львівській залізниці за ходіння по коліях оштрафували 6 449 осіб. Про це повідомив прес-центр ДТГО "Львівська залізниця".

У 2010 році на Львівській залізниці продовжили практику рейдових перевірок у місцях масового пересування громадян. Попри заборони та пояснення громадяни продовжують нехтувати своєю безпекою, порушують правила перебування на залізничних об'єктах та воліють сплачувати штрафи, ніж пройти кілька метрів до обладнаного переходу через колію.

Залізничники спільно з працівниками воєнізованої охорони на територіях станцій та дистанцій колії проводили рейдові перевірки у місцях масового пересування громадян. Виявлено місця переходів через залізничні колії на станціях і перегонах. Намагаючись уникнути ситуацій травмування чи загибелі громадян, спеціальні групи у 2010 році затримали за такі порушення та оштрафували за ходіння по коліях 6 449 осіб, яких оштрафовано на загальну суму 60 856 грн. За самовільний проїзд у вантажних поїздах затримано і оштрафовано 181 особу на суму 3 396 грн.

Варто нагадати, що уже від початку 2011 року штрафи за такі порушення суттєво зросли і тепер за перехід колії у невстановленому місці порушник сплатить до 170 грн, а за проїзд у вантажному вагоні - 255 грн.

Шановні громадяни! Не ризикуйте своїм здоров'ям та життям. Штраф - це найменший прикрий наслідок неприпустимої поведінки на магістралі. Лише у 2010 році для 56 порушників правил переходу колії така мандрівка закінчилася серйозними травмами чи навіть смертю. Бережіть себе!

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ