Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівській залізниці затримали трьох осіб з наркотиками

На вокзалі станції Мукачево правоохоронці затримали 24-річного мешканця м. Ужгород, у якого при проведенні поверхневого огляду було вилученоодноразовий шприц ємкістю 10,0 мл., в якому знаходилась порошкоподібна психотропна речовина - «метамфетамін», повідомили у СЗГ УМВС України на Львівській залізниці.

Як пояснив чоловік, наркотики він знайшов в знаходячись на пероні залізничного вокзалу станції Свалява та зберігав в себе. Проводиться перевірка матеріалів за статтею 309 кримінального кодексу України «Незаконне зберігання наркотичних засобів».

Порушено кримінальну справу за статтею 309 Кримінального кодексу України «Зберігання наркотичних засобів без мети збуту» відносно 23-річної мешканки. м. Здолбунів,яка раніше судима зазберігання наркотиків.В жінки було вилучено поліетиленовий пакет заповнений сухою подрібненою речовиною рослинного походження - марихуана, вагою 12грам. По даному факту проводиться розслідування.

Під час відпрацювання станції Броди по підозрі у перевезені наркотичної сировини працівниками транспортної міліції був затриманий 20-річний мешканець Львівської області. У молодика було вилучено речовину рослинного походження - «марихуана».Проводиться перевірка матеріалів за статтею 309 Кримінального кодексу України «Зберігання наркотичних речовин».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ