Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівському бронетанковому заводі ремонтують танки для Ефіопії

Як розповів директор ДП «Львівський бронетанковий ремонтний завод» Олександр Остапець, "середня заробітна плата на підприємстві - майже 4 тис. грн, працює 936 чол. Щороку капітально ремонтують 150-160 танків. Працюємо з багатьма країнами Азії та Африки, працюємо з "Укрспецекспортом", – організацію, яка уповноважена торгувати зброєю. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

 Головний напрямок – експорт, від нього 99% доходів. Зараз ремонтують танки для Ефіопії. Надійщло 250 машин, на 2 роки роботи.Зраз – другий етап, досить серйозний шмат роботи. Також модернізуємо танки. В основному йдеться про збільшення вогневої потужності танка, покращення ходових якостей, збільшення потужності двигуна.

Маємо тісні стосунки з тими країнами, ів наступному році потужності зменшувати не будемо», - зазначив Олександр Остапець.

Додамо, що сьогодні, 19 листопада, міський голова Львова Андрій Садовий відвідав з робочим візитом ДП «Львівський бронетанковий ремонтний завод». 

Довідка.

ДП «Львівський бронетанковий ремонтний завод» був створений за рішенням Комітету Оборони та наказом №26 по Головному Бронетанковому Управлінню 9 травня 1944 р.

За 9 місяців 2012 обсяг реалізованої продукції склав 245860 тис. грн.,за аналогічний період минулого року – 131267 тис. грн.

Призначення заводу – виробництво зброї та боєприпасів, виготовлення, модернізація, ремонт, утилізація озброєння військової та спеціальної і інженерної техніки

1995-2006 рр.- початок випуску продукції на експорт. Виготовлення запчастин до БТ техніки.

Освоєно випуск і складання нових видів народно-господарської продукції, та конверсійної техніки: ЛіАЗ-5256, Газель,  ГТУ-1- 0,5, ЛРМЗ-460, ЛРМЗ-580, КТС-16, БМР-1, ІМР-1, ІМР-2, Т-55АМВ, Т-72Б1.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ