Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На львівських ринках ціни на моркву поступово знижуються

На львівських ринках ціни на моркву поступово знижуються. Про це  „Гал-info" повідомив фахівець з ринкової  інформації  Проекту аграрного маркетингу Сергій Гавришев.
Як розповів Сергій Гавришев, за результатами моніторингу оптових цін, ціни на моркву на львівських ринках після ажіотажного зростання в січні та лютому продемонстрували відносну стабільність протягом березня і першої половини квітня. Останні два тижні  навіть спостерігалася тенденція зниження цін на моркву.
За повідомленнями операторів ринку, значно вплинуло на ціну моркви постачання з Польщі. Це змусило вітчизняних виробників трохи знизити ціни. У той же час постачальників моркви цілком влаштовують існуючий попит і рівень ціни. У різних регіонах України залежно від якості моркви ціна на неї істотно коливається. Так, на львівському ринку оптові партії моркви можна купити за ціною від 2,2 грн/кг, а на сході середня ціна оптових партій не менше 3 грн/кг.
Сергій Гавришев відзначив, що, згідно з прогнозом виробництва та цін на овочі,  у наступному році на Україну очікує істотне збільшення виробництва моркви, що приведе до значного зниження цін на неї.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ