Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

На Львівтеплоенерго скорочень не уникнути – Синютка

Наказ про реконструкцію ЛМКП «Львівтеплоенерго» скасовано, однак скорочень на підприємстві не уникнути. Про це сьогодні, 28 січня, під час сесії Львівської міської ради повідомив перший заступник міського голови Олег Синютка.

За словами Синютки, наказ, виданий департаментом житлового господарства, був юридично неправильним. Відтак, його скасовано. Однак, зазначив він, на підприємстві однаково відбудеться зміна структури, і скорочення працівників. «Якщо підприємство зменшило виробничі потужності, доведеться скоротити працівників. Це узгоджена думка керівництва і профспілки. Однак потрібно прийти до людей і пояснити їм це. Йдеться про те, щоб кожен працівник підприємства на 100 % був задіяний у роботі», – каже Синютка.

 

За його словами, на Львівтеплоенерго працює 2 366 людей.

 

Перший заступник міського голови зазначив, що за час керівництва нового директора підприємства Ігоря Іваніва показники фінансово-господарської діяльності покращилися.

 

Нагадаємо, для врегулювання проблемних питань на ЛМКП «Львівтеплоенерго» створена комісія на чолі з першим заступником міського голови Олегом Синюткою. Таке рішення прийнято на сесії Львівської міської ради.

 

Да складу комісію увійшли заступник міського голови з будівництва та інфраструктури Володимир Шевчук, директор департаменту житлового господарства Юрій Голець, начальник управління інженерного господарства Андрій Чернецький, начальник юридичного управління Гелена Пайонкевич, начальник управління контролю та аудиту Наталя Павлюк, керуюча справами виконкому Марта Литвинюк, начальник відділу кадрів Зоряна Бабич, депутати міської ради

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ