Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На людській біді продовжують нагрівати руки: на Львівщині знову викрили оборудку з коштами на ліквідацію наслідків повені

Прокурором Старосамбірського району Львівської області 15 січня 2009 року порушено кримінальну справу відносно начальника міського виробничого управління житлово-комунального господарства одного із міст району за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.364. та ч.1 ст.366 КК України.
Під час проведення перевірки в порядку прокурорського нагляду за додержанням законодавства в бюджетній сфері з’ясувалось, що на проведення аварійно-відновлюваних робіт, пов’язаних з ліквідацією наслідків стихії, що мала місце 23-27 липня 2008 року, вказаному місту були виділені кошти з Державного бюджету на ремонт водопроводу, на відновлення вуличного освітлення та на капітальний ремонт каналізаційного колектора всього на загальну суму близько 330 тис. грн. Вказане міське виробниче управління житлово-комунального господарства взяло на себе зобов’язання своїми силами і засобами виконати зазначені аварійно-відновлювані роботи, за що останньому міською радою на рахунок були переведені кошти в сумі близько 330 тис. грн.
Однак, як з’ясувалось, начальник зазначеного управління, зловживаючи службовим становищем, умисно з корисливих мотивів, з метою одержання бюджетних коштів, в листопаді 2008 року вчинив службове підроблення акту виконаних підрядних робіт за листопад 2008 року, внісши завідомо неправдиві дані про об’єми виконаних робіт, які фактично не були виконані, внаслідок чого підприємство незаконно отримало в міській раді бюджетні кошти в сумі близько 50 тис. грн.
На даний час слідство у кримінальній справі триває.
Повідомили „Гал-іnfо” у прес-службі прокуратури Львівської області.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ