Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Майдані проходить мітинг до Дня Гідності та Свободи

На майдані Незалежності у Києві проходить мітинг з нагоди Дня Гідності та Свободи та п'ятої річниці Революції гідності.

Тут присутні молоді люди, учасники бойових дій на Донбасі, чимало людей поважного віку, повідомляє Укрінформ.

Серед основних месиджів, що лунають зі сцени, - незворотність європейського шляху України, продовження боротьби з російським агресором та корупцією.

На майдані крім нарядів поліції чергує і поліція діалогу.

Загалом, заходи до Дня Гідності та Свободи у Києві тривають від самого ранку. Зокрема, о 10 годині відбувся поминальний молебень і покладання квітів на алеї Героїв Небесної сотні. У межах акції "Пам'ятаємо" центром столиці пройшла студентська хода до меморіалу Героям Небесної сотні, а у Будинку профспілок відкрився інформаційно-виставковий простір Майдану, на якому презентували експозицію "Назустріч свободі".

У Київській міській державній адміністрації проходить виставка українського фотографа і учасника подій Революції гідності Олександра Тимошенка, а також фотовиставка робіт Олеся Доліна, присвячена дружинам, сестрам і матерям загиблих воїнів.

Концертна програма за участю артистів і колективів, які виступали на сцені Майдану, була організована у КМДА, а у концертному залі Українського дому за участю солістів Національної опери і Державного академічного естрадно-симфонічного оркестру України відбувся концерт "Шлях гідності".

У Мистецькому арсеналі відкривається масштабна виставка "Революціонуймо", присвячена революціям як явищу. На ній представлені роботи понад 30 митців з України, Канади, Нідерландів, Бельгії, Італії, Німеччини та інших країн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ