Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

На Майдані розпочався мітинг проти Податкового кодексу

Станом на 10.00 на Майдані Незалежності в Києві перебувають близько 4 тис. підприємців, які протестують проти нового Податкового кодексу. Мітинг вже розпочався і люди продовжують підходити до Майдану.

Мітинг протестувальників відкрився Гімном України.

Як повідомили у Головному управлінні МВС у Києві, з різних регіонів України на акцію протесту прибули три потяги і 9 автобусів зі Львова та Житомира.

Охорону громадського порядку забезпечують 1500 співробітників міліції та військовослужбовців внутрішніх військ МВС України, включаючи резерви.

Організатори акції підприємців проти Податкового кодексу не виключають, що сьогодні їх можуть запросити до Адміністрації президента на переговори.

"Є така інформація, що нас будуть запрошувати до Адміністрації на переговори. Таке можливо. Побачимо, як це буде", - сказала голова Ради підприємців при опозиційному уряді Оксана Продан.

Нагадаємо, 18 листопада Верховна рада прийняла Податковий кодекс. Він викликав громадське обурення, масові акції протесту продовжуються по всій Україні. Підприємці вимагають від президента Віктора Януковича ветувати кодекс.

22 листопада на Майдані Незалежності в Києві підприємці почали безстрокову акцію протесту проти Податкового кодексу.

Того ж дня Янукович пообіцяв зустрітися із учасниками акції протесту проти нового Податкового кодексу і врахувати їхню думку при ухваленні свого рішення щодо цього закону, передає ТСН.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ