Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На Міжнародній виставці інвестицій та управління нерухомістю у Кракові львівська «Спілка консультантів «Експерт-група» презентує інвестиційні проекти кількох райдержадміністрацій

На участь у Міжнародній виставці інвестицій та управління нерухомістю, що відбудеться в Кракові з 31 травня до 2 червня 2006 року, вже зголосились подати свої проекти Самбірська РДА, Стрийська РДА (зокрема Дашавський завод), Новороздільська  РДА, а  також декілька львівських агенцій з нерухомості. Про це „Гал-info” повідомив директор «Експерт-консалтинг» Ігор Олексів.

Підприємство «Експерт-консалтинг» Львівської міської організації «Спілка консультантів «Експерт-група» є учасником виставки і займається формуванням бази даних інвестиційних проектів, які в подальшому будуть записані на компакт-диск та розповсюджені на Міжнародній виставці інвестицій та управління нерухомістю в м. Кракові. Після закінчення терміну реєстрації «Спілка консультантів «Експерт-група» проведе презентацію інвестиційних проектів Львівщини та надасть докладні консультації з питань інвестування в Україну.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ