Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Миколаївщині відкрили новий дитячий садок

Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
1/4
Сьогодні, 18 вересня, у селі Рудники Миколаївського району відкрили дитячий садок. У закладі навчатимуться кілька десятків дітей. Про це повідомили Гал-інфо у прес-службі ЛОДА.

Участь у відкритті взяв голова Львівської ОДА Максим Козицький.

Будівництво об'єкту розпочали у 2007 році. Представники місцевої влади чотири рази подавали проект будівництва на конкурс ДФРР. Торік цей проект визнали в числі переможців.

“Держава скерувала на садок 3,5 млн гривень, ще майже 1,5 млн виділили з місцевих бюджетів. За рік будівлю добудували, перекрили, довели до стану нульового циклу. А цього року об’єкт включили у програму «Велике будівництво». На завершення робіт держава скерувала 4,7 млн грн. 850 тис грн – співфінансування з місцевих бюджетів. У червні 2020 вдалося залучити додаткові державні кошти і придбати необхідне обладнання. Тепер в селі є новий, сучасний, дуже гарний садок. Більше ніж 10 місцевих жителів – вихователі, няні, кухарі - матимуть тут роботу. Дякую громаді за наполегливість і віру, що все вдасться. Ваші діти заслуговують на найкраще. Бажаю, щоб вони почувалися тут щасливими, як удома”,- зазначив  голова Львівської ОДА Максим Козицький.

У закладі створено належні умови для всебічного розвитку дітей: затишні, естетично оформлені кімнати, сучасне предметно-розвивальне середовище, дидактичні матеріали.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ