Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На митному переході в Чопі відкрито найбільший автозаправний комплекс в Україні

28 жовтня поблизу митного переходу Чоп відкрито новий АЗК «ОККО». За своєю територією (1,4 га), кількістю пістолетів (48 на два фронти розливу) та кількістю сервісів це є найбільший автозаправний комплекс в Україні. Повідомили „Гал-іnfо” у прес-службі „Концерну „Галнафтогаз”.
Вартість новозбудованого комплексу становить понад 2 млн дол США. У 2007-2008 роках «Концерн Галнафтогаз» планує ввести в експлуатацію ще близько 20 подібних комплексів.
ВАТ “Концерн Галнафтогаз” входить до холдингу «Універсальна інвестиційна група». Належить до найбільших  власників АЗС в Україні. Концерн володіє мережею АЗК «ОККО», що складається з 154 сучасних комплексів. Загалом «Концерну Галнафтогаз» належить 202 АЗС і 15 нафтобаз у Вінницькій, Волинській, Житомирській, Закарпатській, Івано-Франківській, Кіровоградській, Львівській, Одеській, Рівненській, Тернопільській, Харківській, Хмельницькій, Черкаській та Чернігівській областях, а також у Києві. Консолідований чистий прибуток «Концерну Галнафтогаз» за Міжнародними стандартами фінансової звітності за 2005 рік, підтверджений Ernst & Young становить 40,4 млн грн.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ