Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На митниці вилучили екскаватор на півмільйона гривень

У міжнародному пункті пропуску для автомобільного сполучення прикордонники Львівського загону спільно з митниками виявили екскаватор вартістю понад на півмільйона гривень, повідомила начальник прес-служби, прес-секретар начальника Львівського прикордонного загону майор Ярослава Мельник.

На в’їзд в Україну смугою руху "червоний коридор" прибув вантажний автомобіль марки «МАН» та причіп під керуванням 43 річного громадянина Республіки Польща. Згідно товаросупровідних документів, він перевозив товар: «Екскаватор «Komatsu» неукомплектований, користований з обладнанням» вартістю 27500 євро. Вантаж слідував з Польщі в Україну.

Під час візуального огляду даного транспортного засобу у інспектора прикордонної служби виникла підозра щодо правдивості відомостей в товаросупровідних документах (водій помітно нервував).

В ході спільного огляду вищезгаданого транспортного засобу та вивчення товаросупровідних документів було виявлено ще один пакет документів, після вивчення яких було встановлено, що громадянин Польщі вчинив дії спрямовані на переміщення через Державний кордон України товарів (комплектуючих до екскаватора «Komatsu» тип: РС450») з приховування від прикордонного та митного контролю шляхом подання для їх переміщення документів, що містять неправдиві дані щодо вартості, кількості та ваги товарів.

Товар який перевозився було вилучено та передано на склад митниці, загальна сума оцінки вилученого товару – 623 786 гривень

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ