Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На митниці затримано 3 автомобілі вартістю понад мільйон гривень

У рамках виконання державної програми „Контрабанда-стоп” співробітники спецпідрозділу Управління СБУ у Львівській області спільно з працівниками пункту пропуску „Шегині” Мостиської митниці попередили незаконне ввезення в Україну трьох вантажних автомобілів „Вольво” з причепами вартістю близько одного мільйона гривень. Про це “Гал-info” повідомила прес-служба Львівської митниці.
5 квітня цього року троє мешканців Одеської області ввезли з території Польщі в Україну три вантажні автомобілі „Вольво” 2001 року випуску. Для митного оформлення водії надали документи, згідно із якими зазначені вантажівки прямували з Голландії на одну з комерційних структур України. Враховуючи інформацію, яку надали співробітники УСБУ у Львівській області, митники пункту пропуску „Шегині” здійснили ряд перевірочних заходів, в результаті яких при ретельному огляді автомобілів в їх кабінах було виявлено інші пакети документів на ці авто, які суттєво відрізнялись від документів наданих для митного оформлення.
Враховуючи те, що для розмитнення вантажівок перевізники надали документи з неправдивими даними, співробітниками митних органів складені протоколи про порушення митних правил. Розглядається питання про порушення кримінальної справи.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ