Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На нараді за участю Валерія П’ятака прийнято рішення створити комісії з питань упорядкування обліку юридичних осіб на обласному рівні, в районах і містах обласного значення

1 березня відбулася нарада за участю заступника голови ОДА Валерія П’ятака, відповідальних представників головного управління економіки, регіонального відділення Фонду державного майна України у Львівській області, заступників голів райдержадміністрацій та міськвиконкомів міст обласного значення. Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА з посиланням на начальника головного управління економіки облдержадміністрації Миколу Вознюка.
На нараді були обговорені питання щодо організації проведення роботи по інвентаризації юридичних осіб, що належать до сфери управління органів державної влади, які цього не підтверджують.

За результатами наради було прийнято рішення створити відповідні комісії з питань упорядкування обліку юридичних осіб на обласному рівні, в районах і містах обласного значення. Розпочата робота дозволить об’єктивно висвітлити поточну ситуацію щодо підпорядкованості близько 400 юридичних осіб у Львівській області.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ