Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На наступній сесії Львівської міськради депутати розглянуть проект звернення до Президента з приводу ситуації з цінами на енергоносії

На найближчій сесії міської ради, яка відбудеться наступного четверга, 22.06.2006 р., депутатам запропонують розглянути проект звернення до Президента щодо ситуації з цінами на енергоносії в Україні. Подібне звернення до Президента вже направила Асоціація міст України.
У  зверненні зазначено: «Асоціація вважає, що перегляд тарифів на житлово-комунальні послуги в умовах існуючої цінової політики Уряду на енергоносії може призвести до серйозної економічної та соціально-політичної кризи і становить загрозу національній безпеці України». Також у зверненні йдеться про вимогу скликати 21 червня засідання РНБО України за участю членів Правління Асоціації. «В іншому випадку, враховуючи пряме ігнорування чинного законодавства з боку Кабінету Міністрів, члени Асоціації звертатимуться до судових інстанцій з вимогами у судовому порядку змусити Уряд виконувати законодавство», - зазначено у документі.
«Я беру участь у всіх засіданнях Асоціації, на яких міські голови обговорюють спільні позиції щодо ситуації з підвищенням цін на газ. Львів як член Асоціації міст України підтримує її рішення, зокрема і про звернення до суду. На останньому засіданні, яке відбувалося минулої п’ятниці у Дніпропетровську, я запропонував мерам інших міст провести спільну зустріч з керівниками фракцій у Верховній Раді, аби заручитися їхньою підтримкою», - повідомив міський голова Львова Андрій Садовий. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ