Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На наступній сесії міськради розглядатимуть питання встановлення територіальних меж Львова

На наступній сесії міськради розглядатимуть питання встановлення адміністративних меж Львова — повідомив сьогодні, 5 вересня, на прес-конференції депутат ЛМР, голова ЛМО УНП Юрій Кужелюк. У проекті ухвали міськради, який 7 вересня буде винесено на сесію, йтиметься про адміністративні межі Львова, розробку Генерального плану та концепції розвитку Львова. Якщо ухвалу буде затверджено, то вже до кінця першого півріччя 2007 року роботи ці роботи мають бути виконані.
 Цьогоріч, як зазначив Юрій Кужелюк, у міському бюджеті вперше передбачили кошти на проектні роботи з встановлення меж міста. Зокрема, це 1,2 млн грн у фонді розвитку та 660 тисяч гривень у загальному фонді.

 «Ці кошти в основному підуть на аерокосмічну зйомку, щоб ми мали точні відомості про територію, а також погодження з місцевими радами меж міста. Потім на основі цих відомостей розроблятиметься Генеральний план та стратегія розвитку Львова. В цьому проекті ухвали також йдеться про проектування території під сміттєпереробний завод. Вже давно ведуться розмови, що це буде ділянка на території ТЕЦ-2, однак треба це офіційно задокументувати», — наголосив Юрій Кужелюк.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ