Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На новорічно-різдвяні свята правопорядок у Львові забезпечували 370 правоохоронців

Під час новорічно-різдвяних свят у місті Львові не було зафіксовано серйозних порушень правопорядку. Про це «Гал-info» запевнив керівник ЦГЗ ГУ МВСУ у Львівській області Денис Харчук.
Для забезпечення охорони громадського порядку на території Львова в період з 1 по 7 січня 2008 року щоденно в середньому залучалось по 370 правоохоронців, а саме працівників територіальних РВ ЛМУ, полку патрульної служби при ЛМУ, БМОП „Беркут” при ГУ МВСУ та придатних сил із числа військовослужбовців ВВ МВС України.
За вказаний період минулого року (з 1 по 7 січня 2007 року) щоденно для забезпечення охорони громадського порядку на території Львова в середньому залучалось по 270 чоловік особового складу ОВС та придатних сил.
Під час святкування новорічних і різдвяних свят відбулось 7 масових заходів, участь в яких взяло 5 500 мешканців та гостей міста.
Згідно з оперативними даними, зареєстровано 67 злочинів по загально-кримінальній спрямованості, з яких розкрито 49 злочинів та три злочини з минулих років і періодів.
Особовим складом полку ПС при ЛМУ було затримано 127 адмінправопорушників, з них: по ст. 173 (дрібне хуліганство) КУпАП – 81 особу, по ст. 173-2 (насильство в сім’ї) КУпАП – 20 осіб, ст.ст. 159-164 (порушення правил торгівлі) КУпАП – 8 осіб, ст. 178 (поява в п’яному вигляді) КУпАП – 5 осіб, інші – 13 осіб.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ