Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка

На обласні програми заплановано 63 млн грн. Депутати сподіваються більшого

Думаю, що сума, яку передбачено сьогодні на обласні програми – 63 млн. грн. - буде збільшена при перегляді бюджету під час ухвалення програми соціально-економічного розвитку Львівщини наприкінці лютого. Про це заявив голова постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Ярослав Качмарик, повідомила прес-служба Львівської облради.

«Засідання комісій проходять в гострій дискусії, - зазначає він. - Кожна комісія бачить бюджетний процес, на жаль, фрагментарно, в ключі своєї компетенції. Члени комісії з питань бюджету хочуть і мусять бачити бюджет, як документ системний, якій відображає певні співвідношення, враховуючи потреби і можливості.

Але мені імпонує те, що депутати так активно беруть участь в обговоренні бюджету. Хоча вони і пропонують значно більше, ніж можна профінансувати. Ми, звичайно, будемо шукати механізм забезпечення цих потреб, бо розуміємо їх актуальність.

Крім того, ще є кредиторська заборгованість – кошти, які треба повернути людям за виконані роботи чи послуги».

Зазначимо, що вже відбулися бюджетні слухання на засіданнях постійних комісій з питань освіти і науки, з питань молодіжної політики, фізичної культури, спорту і туризму, з питань контролю за ефективністю виконання державних і обласних програм та рішень ради, з питань інвестиційної та регуляторної політики, ПЕК, енергоефективності і розвитку підприємництва, з питань охорони здоров’я, материнства та соціального захисту, з питань євроінтеграції, транскордонного співробітництва та зв’язків з українцями за кордоном, з питань культури, історико-культурної спадщини, духовного відродження та засобів масової інформації, з питань законності, дотримання прав людини та військових проблем.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ