Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На обласну конференцію УНП приїхали незареєстровані делегати

Під час десятої звітно-виборчої конференції ЛОО УНП виник конфлікт щодо визнання мандатів двадцяти одного делегата  конференції, що мали намір взяти участь у голосуванні замість своїх офіційно делегованих колег.
Мандатна комісія на чолі з Богданом Жилою прийняла рішення про можливість заміни делегатів, котрі не прибули на конференцію, іншими представниками відповідних районних організацій (три члени комісії — за, а два — проти). Однак така позиція не знайшла підтримки у президії конференції, зокрема у голови ЛОО УНП Олекси Гудими. Питання було поставлене на розгляд перед всіма делегатами конференції  і було прийняте рішення визнати дійсними не 292 мандати, а 271 (за це рішення прогодував 141 делегат, 102 були прихильниками надання повноважень 292 мандатам).
Однією з партійних організацій, що запропонувала найбільше замін щодо делегованих осіб під час реєстрації, була Перемишлянська РО УНП, котра напередодні висловила підтримку кандидату на голову ЛОО УНП Ларисі Федорів.
Всі незареєстровані напередодні представники партійних організацій втратили право користуватися своїми мандатами і в обранні голови ЛОО УНП не брали участі.
Вчора, 4 червня, відбулася десята позачергова звітно-виборча конференція ЛОО УНП, де розглядалися питання аналізу виборчої кампанії УНП та обрання нового керівництва обласної партійної організації.         
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ