Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Одещині відбувся турнір з волейболу на кубок прикордонника Миколи Антипова

З метою підвищення рівня фізичної загартованості, популяризації здорового способу життя та патріотичного виховання молоді, щорічно проводиться турнір з волейболу на кубок імені прикордонника Миколи Антипова.

Микола Антипов загинув 7 серпня 2014 року під час прориву з оточення у «Довжанському котлі» на з'єднання з основними силами після 22-денної героїчної оборони державного кордону під постійними масованими обстрілами..

Змагання, які відбулися в загальноосвітній школі смт Окни, що на Одещині, розпочалися з хвилини мовчання за загиблими під час АТО та ООС. Після виконання урочистого гімну, організатори звернулися до батька Миколи Антипова, Павла Віталійовича, висловивши йому слова подяки за виховання справжнього патріота, який поклав своє життя за недоторканність та незалежність України. Варто зауважити, що родина Антипових щороку надає неабияку допомогу в організації турніру.

У турнірі брали участь 12 команд, які представляли населені пункти Окнянського району та Одеської області. Традиційно у турнірі взяли участь й прикордонники – це дві команди від Подільського прикордонного загону та відділу прикордонної служби "Окни".

І хоча всі учасники команд не є професійними гравцями, вони подарували присутнім справжнє спортивне свято, наповнене азартом та напруженою боротьбою на волейбольному майданчику. А глядачі у відповідь не скупилися на оплески та емоційно вболівали за спортсменів.

За результатами волейбольних баталій бронзовим призером турніру стала команда селища Новосеменівка. А у фіналі зійшлися команди смт «Окни» та Подільського прикордонного загону. Жодна з команд не хотіла поступатися, проте прикордонники все ж таки стали фаворитами турніру, виборовши першість у суперників.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ