Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На оглядини в „Карпати” приїхали гравці з Єгипту та Румунії, а також один гравець української вищої ліги

На запрошення керівництва ФК „Карпати” до Львова на оглядини прибули потенційні новачки клубу. Про це повідомили в інформаційному центрі ФК „Карпати”.
Серед них, зокрема, двоє єгипетських футболістів. Мохамед Геґазі, 1986 року народження – нападник. За його словами, він два роки тому перейшов до команди „Ахлі” (цей клуб з Каїру 31 раз ставав чемпіоном Єгипту), а перед цим виступав за „Маді” (нижча ліга). Його співвітчизник - Мохамед Ель-Етраві (1981 р.н.) був гравцем юніорської збірної Єгипту, грає він у півзахисті та в захисті. Виступав у клубах „Мехала” та „Ґейш” (армійський клуб, посів 6-те місце в останньому чемпіонаті Єгипту).
Оглянувши українську столицю, єгиптяни вилетіли до Львова. Вони висловили подяку керівництву клубу за запрошення і сподіваються підписати з „Карпатами” контракт.
Сьогодні, 24 травня, до тренувального табору "Карпат" приєдналися ще двоє потенційних новачків команди: румун та українець, гравець однієї з команд вищої ліги.
Нагадаємо, в ФК „Карпати” заплановано, що десятеро новачків з України, Єгипту, Хорватії, Румунії та, можливо, ще кількох країн приїдуть на оглядини 23 травня. За словами головного тренера Юрія Дячука-Ставицького, це - гравці різних ліг своїх чемпіонатів та усіх амплуа, окрім голкіпера.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ