Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

На окупованих територіях Луганщини створюється нове підпілля

На окупованих територіях Луганщини створюється нове підпілля, - Укрінформ.

На окупованих територіях Луганської області колишні прибічники «республіки» створюють партизанський рух опору терористам.

«У населених пунктах, що опинилися під владою ЛНР, зріє невдоволення політикою бойовиків. Дійшло до створення озброєного підпілля», - пише видання з посиланням на учасника такого опору.

За його словами, невдоволені політикою «нової влади» і готові до озброєного опору люди є практично в кожному місті на окупованій території

«Прийшли «ополченці» - стали вбивати, грабувати, «віджимати». Прийшли росіяни - стали «гасити» «ополченців», але грабіжництво не зупинилося. Ми зрозуміли, що нас жорстоко обдурили», - розповів учасник опору, додавши, що зброю підпільники добудуть самостійно.

За його словами, багато активістів опору працює в місцевих комендатурах та інших структурних підрозділах «республіки».

Також, за словами активіста, почати опір планується із знищення блокпостів. «Чим менше їх залишатиметься - тим швидше порядок прийде», - зазначив підпільник.

Нагадаємо, що на окупованих територіях Луганської області спостерігається критична ситуація, пов'язана з браком продовольства і відсутністю грошей в населення.

Також нагадаємо, що на окупованих територіях діє група «Партизани Донбасу»

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ