Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

На освіту шахтарських міст обіцяють додаткові кошти

11 січня 2012 року під головуванням заступника Міністра освіти і науки, молоді та спорту Бориса Жебровськогоз метою виконання доручення Президента України відбулася нарада щодо підготовки законопроекту про статус шахтарських населених пунктів, повідомляє урядовий портал.

У нараді взяли участь представники Міністерства економічного розвитку і торгівлі, Міністерства фінансів та Міністерства юстиції. У відкритому діалозі висловили свої пропозиції керівники управлінь освіти шахтарських міст Донецької, Кіровоградської, Луганської та Львівської областей.

Під час наради Борис Жебровський наголосив, що для забезпечення соціально-економічного розвитку шахтарських населених пунктів, яким законом буде надано відповідний статус, Міністерство пропонує передбачити у законопроекті гарантоване виділення бюджетних коштів на розвиток та зміцнення матеріально-технічної бази закладів освіти, розташованих на їх території.

За словами заступника Міністра, необхідно обов’язково забезпечити безоплатне перевезення дітей та педагогів дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів, які проживають за межею пішохідної доступності, до місць навчання, роботи та додому.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ