Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На парафії св. Антонія буде Різдвяний ярмарок

12 грудня 2021 року, у Львові при парафії св. Антонія РКЦ відбудеться щорічний благодійний Різдвяний ярмарок. Ярмаркуватимуть у будиночку, неподалік від храму (вул. Личаківська, 49 а).

Про це інформує Духовна велич Львова.

Мета – підтримати будівництво Дому для бездомних жінок та самотніх матерів, яким опікуватимуться Сестри Альбертинки. Під час ярмарку можна буде придбати різноманітні Різдвяні сувеніри: віночки, свічки, інші атрибути, а також посмакувати запашною кавою, безалкогольним глінтвейном та солодощами.

Організаторка ярмарку, форматорка Францисканської молоді в Україні Вікторія Василюк зазначає:

“Щорічний ярмарок – це не так про те, щоб щось купити, як про атмосферу, про те, щоб робити благодійність у будь-який спосіб. Тому на ярмарку не лише можна буде купити якусь різдвяну атрибутику, але можна буде відвідати наше невеличке кафе, посидіти, порозмовляти, поїсти чогось смачненького, випити безалкогольний глінтвейн. Можна буде скористати з різноманітних майстер-класів для дітей. Вони будуть відбуватися о 13-тій та 16-тій. Також буде, як завжди. Миколай, фотозона, безпрограшна лотерея, багато різних забав для дітей та дорослих”.

З 12-го грудня до 17-го можна буде також долучитися до ярмарку онлайн, за посиланням https://festfm.pp.ua/

Всі виручені кошти передадуть на спорудження Дому для бездомних жінок та самотніх матерів. Будівництво цієї оселі триває на вул. Хлібній у Львові.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ