Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Паралімпіаді підняли український прапор

11 березня у паралімпійському селищі, що розташоване у канадському Вістлері, був піднятий прапор  України. Церемонія відкриття ванкуверської Паралімпіади відбудеться 13 березня о 4.00 за київським часом.

Українську команду привітали представники керівництва паралімпійського селища, Оргкомітету Ігор, волонтери та представники української діаспори в Канаді, пролунало відео-звернення від людей, що проживають у Британській Колумбії.

Саме дійство розпочалось під спів древньоіндіанських мелодій та звуки чотирьох барабанів, які, за задумом організаторів церемонії, мали б надихнути спортсменів-паралімпійців на майбутні перемоги під час Ігор. 

Відбувся своєрідний обмін подарунками між мером паралімпійського селища та президентом Національного паралімпійського комітету України. Валерій Сушкевич привітав національну паралімпійську збірну команду України з підняттям державного прапора, повідомляє прес-служба НКСІУ.

Нагадаємо, наші спортсмени вперше будуть змагатися у трьох видах спорту. Українці братимуть участь у розіграші 32 комплектів нагород, за які змагатимуться 26 спортсменів, серед яких 19 - паралімпійців та 7 осіб - спортсмени-лідери, які будуть допомагати атлетам з пошкодженим зором.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ