Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На перегоні «Опорець - Бескид» Львівської залізниці перекинувся екскаватор: загинув машиніст

При проведені будівельних робіт по облаштуванню під’їзної дороги до східного порталу ділянки будівництва тунелю на перегоні «Опорець - Бескид» Львівської залізниці стався перекид екскаватора «АТЕК-881», внаслідок чого загинув машиніст. Про це повідомив підрозділ зв’язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці.

Встановлюються усі обставини події.

Бескидський тунель розташований на напрямку перспективного розвитку сполучення Москва – Відень колії 1520 мм на 1637-1638 км перегону Бескид – Скотарське Львівської залізниці. Одноколійний Бескидський тунель розташований на електрифікованій двоколійній дільниці.

Для реалізації будівництва нового залізничного Бескидського тунелю 31 серпня 2004 року під гарантії держави укладено кредитну угоду між Державною адміністрацією залізничного транспорту України та Європейським банком реконструкції та розвитку. Гарантійна угода ратифікована Верховною Радою України 1 грудня 2006 року і з 15 січня 2007 року вступила в силу.

У 2011 році укладено договір підряду на проектування та будівництво тунелю з Будівельною асоціацією „Інтербудмонтаж”/Україна, яка визначена на підставі проведення міжнародного тендеру. Згідно з договором підряду вартість робіт становить 102,7 млн. ЄВРО.

Проектні та підготовчі роботи розпочаті у 2011 році. Планом капітальних інвестицій на 2012 рік передбачено виконання проектних та будівельних робіт на зазначеному об’єкті на суму 353495 тис. грн., у тому числі за рахунок кредиту ЄБРР – 252228 тис. грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ