Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На перехресті Пасічна-Личаківська облаштують квазі-кільце - Володимир Лесик

Перетин вулиць Пасічна – Личаківська хочуть розвантажити. Про це розповів секретар комісії транспорту, зв'язку та міської мобільності ЛМР, депутат фракції «Європейська Солідарність» Володимир Лесик.
Володимир Лесик

За його словами, створення тимчасового квазі-кільця на перехресті Пасічна-Личаківська дозволить розвантажити прилеглі вулиці. 

"До 7 липня квазі-кільце повинні змоделювати. Рух транспорту пуститься по колу у напрямку вулиці Тракт Глинянський. 
Також комісія доручила змоделювати створення додаткової смуги від Личаківської, Пасічної до розворотного кільця трамваю № 2. Ширина тротуарів та колії дозволяють впроваджувати додаткову смугу, це також розвантажить проблемне перехрестя», - розповів Володимир Лесик. 

Комісія також розглянула звернення мешканців з вадами зору щодо зовнішнього озвучення у громадському транспорті номера автобусу та напрямку руху. 

«У частині громадського транспорту вже озвучуються напрямки руху. Це стосується нового електротранспорту і кількох відремонтованих трамваїв та тролейбусів. Щодо іншого траспорту, ми думаємо, як технічно докупити обладнання і разом з валідаторами встановити динаміки для озвучення. Щоб усі люди могли чути який транспорт приїхав і в якому керунку він рухається», - додав Володимир Лесик.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ