Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка

На підготовку до Євро-2012 уряд виділить цього року 26 млрд грн

Уряд планує виділити у 2010 році 26 млрд гривень для підготовки об’єктів інфраструктури до проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу. Про це повідомив Віце-прем’єр-міністр України Борис Колесніков, – повідомила прес-служба Віце-прем'єр-міністра.

 

Як відзначив Віце-прем’єр-міністр України, прийнято рішення про виділення 200 млн. гривень з державного бюджету для проведення робіт з підготовки до чемпіонату, зокрема, на реконструкцію Національного спортивного комплексу «Олімпійський», стадіону та аеропорту у Львові, а також будівництво термінального комплексу Донецького аеропорту.

 

За словами Бориса Колеснікова, для забезпечення розвитку транспортної інфраструктури приймаючих міст з державного бюджету на будівництво повітряних воріт Донецька і Львова вже у цьому році виділено 188,8 млн. та 30 млн. гривень  відповідно.

 

Крім того, з метою оновлення автобусного, тролейбусного парків у приймаючих містах та забезпечення належного перевезення учасників і гостей фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу між Кабінетом Міністрів України та Львівським автобусним заводом підписано 30 березня 2010 року меморандум щодо підтримки вітчизняного виробника і закупівлі 1500 автобусів та 500 тролейбусів.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ