Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На «Південному» відкриють Міжнародну виставку котів

Міжнародна виставка котів проходитиме цими вихідними - 10-11 березня - у спорткомплексі «Олімпік», що розміщений на території ТВК «Південний» (вул. Щирецька, 36). Під час виставки відвідувачі зможуть побачити домашніх улюбленців рідкісних та унікальних порід з України та з-за кордону, повідомили у прес-центрі ТВК «Південний».

Як зазначають організатори, на виставці будуть представлені породи кішок, яких практично неможливо побачити, а тим більше придбати в Україні. Загалом під час виставки презентуватимуть більше сотні рідкісних порід, серед яких персидська, екзотична короткошерста, бенгальська, британська короткошерста, девон рекс, сіамська, шотландська висловуха, скотіш страйт, канадські і донські сфінкси, мейн-кун, український левкой та інші. Власники кішок привезли своїх улюбленців не лише з різних міст України, але й з Росії, Нідерландів та Німеччини.

Під час Міжнародної виставки котів на «Південному» чотирилапих учасників оцінюватиме професійне журі, до складу якого увійшли експерти з Німеччини, Сербії та України. Протягом двох днів – суботи та неділі – судді оцінюватимуть кішок згідно із стандартами порід, а відтак будуть відібрані найкращі дорослі коти та кошенята, власникам яких вручали відповідні дипломи. Кожну кішку-учасницю виставки оглядатимуть експерти і оцінюватимуть за американською системою, яка є рідкісною в Україні, але дуже популярною у світі.

Окрім цього, на виставці буде представлений широкий асортимент кормів та засобів догляду для кішок.

Вартість вхідного квитка для дорослих становить 30 грн, для дітей – 15 грн, вхід для дітей, віком до 7 років, - безкоштовний.

Організатори виставки – Клуб любителів кішок «Лідер» та Клуб любителів кішок «Золотий лев».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ