Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На площі Франка водії заблокували рух, припаркувавшись на трамвайних коліях

ЛКП «Львівелектротранс» просить водіїв автотранспорту дотримуватись правил дорожнього руху, зокрема надавати перевагу на дорозі громадському транспорту. Вчора, 13 січня зранку, у час пік, коли люди поспішали на роботу, водії заблокували рух на пл. Франка, фактично припаркувавшись на трамвайних коліях, – повідомила прес-служба Львівської міської ради.

 

«У зв’язку із поломкою пересічення контактної мережі на перехресті вулиць Стрийської та І.Франка, для ремонту було відімкнено електропостачання. Відповідно електротранспорт, який рухався цими вулицями, зупинився. У той час водії авто намагалися подолати затор в будь-який спосіб, ігноруючи правила дорожнього руху. І фактично заблокували рух на пл. Франка, вул. Вітовського та на прилеглих вулицях», - зауважує заступник директора ЛКП «Львівелектротранс» з руху Олег Білокурий.

 

«Не варто нагадувати, що при дотриманні правил дорожнього руху та коректній поведінці на дорозі, автовласники змогли би значно швидше подолати це перехрестя, не блокуючи рух трамваїв, і могли безперешкодно їхати вулицею Вітовського в обидвох напрямках, як до центру, так і від центру», – говорить заступник директора ЛКП «Львівелектротранс» з руху Олег Білокурий.

 

Він також зазначив, що за кордоном за таких погодних умов автовласники здебільшого користуються громадським транспортом, вберігаючи тим самим як свої машини, так і чужі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ