Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На площі Галицькій розпочали ремонт підземного переходу

 У Львові, на площі Галицькій, почали  ремонт підземного переходу. На ремонтні роботи з міського бюджету виділено 250 тис. грн. Фірми з Луцька та Рівного приступили до відновлювальних робіт. Виконання робіт проходить з використанням нової технології металевого кріплення, яка дасть змогу запобігти відпаданню гранітних плит, - повідомили в прес-службі ЛМР.
Перехід не буде закриватися повністю, а за словами начальника управління інженерного господарства Львівської міської ради Івана Онисковця, ремонтні роботи проводитимуть в два етапи. Найгірші ділянки переходу, з боку кінотеатру, полагодять до Дня Незалежності, а до початку жовтня облаштують другу частину - з боку пам’ятника королю Данилу.
            Капітальний ремонт, якого потребує підземка, відбуватиметься одночасно з ремонтом проїжджої частини площі Галицької.
„Першу половину відновлювальних робіт на площі Галицькій буде завершено до Дня Незалежності, другу – до Дня Львова”, – розповів „Гал-info” начальник управління інженерного господарства Львівської міської ради Іван Онисковець.
Як розповів Іван Онисковець, на наступний рік в бюджеті заплановані кошти на будівництво підземного переходу біля ринку Південний і ремонту підземки на проспекті Червоної Калини (біля ринку „Шувар”).
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ