Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На площі Ринок буде встановлено біг-борд з інформацією про план реконструкції площі Ринок та проектом її вигляду після закінчення реконструкції

На площі Ринок найближчими днями буде встановлено величезний біг-борд з інформацією про план реконструкції площі Ринок та проектом її вигляду після закінчення реконструкції. Про це під час прес-конференції повідомив в.о. міського голови Зеновій Сірик. За його словами, це робиться для того, щоб громадськість Львова мала можливість стежити за ходом реставраційних робіт. Подібний біг-борд свого часу був на площі Ринок, 2 під час реконструкції Палацу Бандінеллі.
Поряд з тим, як наголосив під час прес-конференції голова Форуму громадського порятунку Олег Мацех, реставраційні роботи ведуться без погодженого проекту, що є злочином. Олег Мацех та представники інших громадських організацій, які прийшли на брифінг в.о. міського голови, зажадали від Зеновія Сірика проведення громадських слухань по реконструкції площі Ринок. Як зазначив Зеновій Сірик, громадські слухання з цього приводу вже проводились, однак якщо громадські організації звернуться до нього ще раз провести слухання, то він погодиться.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ