Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На площі Ринок найближчими днями нарешті встановлять біг-борд з планом реставраційних робіт на площі Ринок

На площі Ринок найближчими днями нарешті встановлять біг-борд з планом реставраційних робіт на площі Ринок — повідомив 18 квітня під час брифінгу в.о. міського голови Зеновій Сірик. Так, за його словами, вже погоджено інформаційне наповнення щита, вмонтують ж його навпроти будинку № 9 на площі Ринок.
Як запевнив Зеновій Сірик, жодних реставраційних робіт на площі Ринок до врегулювання конфлікту навколо проведення реставрації ніхто не вестиме, навіть попри те, що президія консультаційної ради по проведенню реставрації Львівської міськради, яка засідала 18 квітня, не висловила жодних принципових зауважень щодо ходу реставраційних робіт.
„Вчора ми зібрали всіх поважних архітекторів Львова, щоб ще раз розглянути це питання, однак важливих зауважень з приводу проведення реставрації не було. Втім, якщо громадськість Львова не довіряє нашим фахівцям, які, впевнений, найкраще знають проблеми міста, то нехай висновки зроблять і спеціалісти з Києва”, — зазначив Зеновій Сірик.
В.о. міського голови пообіцяв активістам громадської мережі „Опора” надати письмове розпорядження про припинення реставраційних робіт на площі Ринок, за словами членів „Опори”, виконавці робіт заявили, що їм письмове розпорядження і допоки воно не надійде, реставраційні роботи і далі продовжуватимуть. Натомість Зеновій Сірик попросив активістів „Опори” не блокувати встановлення трамвайної колії на вул. Театральній та дати можливість ремонтникам зняти рештки бруківки на площі Ринок.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ