Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На початку вересня Beeline ввімкнув стільниковий зв’язок у Стебнику

На початку вересня стільниковий зв’язок Beeline з’явився у Стебнику (22 600) – повідомила pr-менеджер Львівської філії ЗАТ «УРС» Ірина Рожок.
11 квітня 2006 року компанія «Українські радіосистеми (національний оператор мобільного зв’язку стандарту GSM-900/1800) оголосило про запуск бренду мобільного зв’язку Beeline в Україні. «УРС» є 100% дочірньою компанією ВАТ «Вимпелком».
На даний час мережа стільникового зв’язку Beeline в Україні покриває територію, на якій проживає 50% населення країни. Покрито 245 великих і малих міст, а також більше 2000 інших населених пунктів, де в цілому проживає більше 23 мільйонів людей.
В групу компаній «Вимпелком» входять оператори стільникового зв’язку, які надають свої послуги в Росії, Казахстані, Україні, Таджикистані і Узбекистані. Ліцензії групи компаній «Вимпелком» на надання послуг стільникового зв’язку охоплює територію, на якій проживає близько 232 мільйона людей. Географічне покриття мережі включає 78 регіонів Росії (136,5 мільйонів людей, які є 94% населенням Росії), а також всю територію Казахстану, України, Таджикистану і України.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ