Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На похорон Оксани Макар прийшли близько тисячі людей

Сьогодні, 31 березня, ховають жертву миколаївських ґвалтівників Оксану Макар. На похорони дівчини прийшли близько тисячі людей. Серед них багато приїзджих з Миколаєва та інших міст, повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Близько 10.00 з Херсонського СІЗО під конвоєм доставили батька Оксани, щоб він зміг попрощатися з донькою. Після церемонії прощання його відправлять назад до СІЗО.За даними ЗМІ, 41-річний Суровицький (вітчим дівчини) вже має шість судимостей за крадіжки авто та пограбування. Зараз він знову притягується до кримінальної відповідальності за викрадення машини.

Церемонія відспівування почалася о 11.00.

Вшанувати пам'ять Оксани приїхав мер Миколаєва Володимир Чайка. Вінки зі словами співчуття передали партія "Батьківщина", Тетяна Бахтєєва, Микола Катеринчук тощо. Відспівували Оксану у квартирі у селищі Луч. Всередину пустили тільки рідних та близьких. Всі представники ЗМІ чекали під під'їздом.

"Чому сюди прийшла тільки тисяча чоловік? Тут має бути 10 тисяч. Інакше такі покидьки, які вбили Оксану будуть і далі ходити по вулицям", - каже один з присутніх.

Оксана у весільній сукні та у білій труні.

Зараз труну з тілом Макар везуть на кладовище.

gazeta.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ