Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На полігонах ЗОКу завершуються польові виходи артилерії

На полігонах Західного оперативного командування завершуються польові виходи артилерії, які тривали з 13 лютого до 15 березня 2006 року, — про це повідомили у прес-центрі ЗОКу.
Всього залучено близько шестисот чоловік. Використовувалась вся техніка, що знаходиться на озброєнні у цьому виді військ, а саме самоходні артилерійські установки, реактивна артилерія, гармати, міномети.
Зокрема, на Яворівському полігоні відбулись стрільби і управління вогнем 24 окремої механізованої бригади, 300 окремого механізованого полку, 80 окремого аеромобільного полку.
Начальник ракетних військ і артилерії Західного оперативного командування полковник Андрій Колєнніков зазначив, що на полігоні створено містечко підготовки артилерії на фондах нещодавно розформованої частини. Це дозволяє розміщати особовий склад в облаштованих казарменних приміщеннях, що в свою чергу дає змогу зменшити витрати на забезпечення життєдіяльності на період табірного збору.
Сплановані заходи бойової підготовки артилеристів на даний період виконані на 100%. Боєприпасів використовували стільки, скільки необхідно було для відпрацювання поставлених завдань. Саме тому, більшість результатів стрільб оцінені на добре та відмінно.
Під час польового виходу були проведені змагання-конкурси на кращого молодшого спеціаліста, кращого командира вогневого взводу, кращого командира батареї. Найближчим часом за результатами стрільб буде визнано лідерів-артилеристів у Західному оперативному командуванні.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ