Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Полтавщині горіла лікарня

О 02:55 17 березня до Новосанжарського райвідділу МНС в Полтавській області надійшло повідомлення від сторожа Новосанжарської центральної районної лікарні про пожежу на першому поверсі поліклінічного відділення. На місце події було направлено 2 відділення підпорядкованої державної пожежної частини №22 та 1 відділення Лелюхівської місцевої пожежної охорони, повідомили в ГУМНС у Полтавській області

В зв’язку з сильним задимленням на ліквідацію пожежі було залучено ланку газодимозахисної служби аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення міста Полтави.

Підрозділами МНС о 03:56 пожежу було локалізовано, о 05:07 – ліквідовано.

До гасіння пожежі залучалось 4 одиниці техніки та 11 чоловік особового складу Територіального управління МНС у Полтавській області.

Вогнем знищено пластикове оздоблення стін на площі 276 кв. м, картотека та меблі регістратури, стелажі, двоє дверей, чотири віконні рами. Пошкоджено пластикове оздоблення стін коридору на площі 138 кв. м, дві віконні рами на 2-му поверсі, закопчені стіни та стеля 2-го поверху.

Жертв та постраждалих немає. Збитки та причина пожежі встановлюються.

На місці події працювала оперативно-мобільна група на чолі з начальником Територіального управління МНС у Полтавській області Романом Кириленком.



Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ