Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На порядок денний сесії Львівської обласної ради внесено низку додаткових проектів рішень

На порядок денний сесії Львівської обласної ради внесено низку додаткових проектів рішень. Першим питанням розглядатимуть проект рішення стосовно тимчасової депутатської комісії, уповноваженої аналізувати соціально-економічний розвиток районів області на предмет звільнення чотирьох голів РДА. За включення у порядок денний цього питання під №1 проголосувало більшість зареєстрованих у сесій залі депутатів – 64 „за”,  „проти” - 25.
Другим у порядку денному - розглядатимуть протест прокурора стосовно обрання трьох заступників голови Львівської облради.
Окрім того, будуть запропоновані до включення у порядок денний такі питання:
1. передача котельні у м. Червоноград, яка обслуговує школу-інтернат, у комунальну власність Львівської області.
2. про видатки на утримування Львівської галереї мистецтв до кінця поточного року у зв’язку з припиненням державного фінансування.
3. розгляд протесту прокурора щодо рішення ЛОР про зміну меж смт Східниця.
4. про фінансову підтримку програми боротьби із злочинністю та про перенесення питання про виплату 1-разової допомоги малозабезпеченим громадянам з 21 на 13-ту позицію.
Наразі порядок денний в цілому поки що не прийнятий. Тривають дискусії стосовно змін до порядку денного. Голова Львівської облради Мирослав Сеник оголосив 10-хвилинну перерву.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ